Menu

Ny keeper til Varde IF 1. division

image
19. december 2023 kl. 13:50

Det er med stor glæde at Varde IF kan offentliggøre at Sofie Zoëga har valgt at skifte fra Kolding IF til Varde IF her i vinterpausen. Sofie har været keeper i Kolding, hvor hun har spillet sig op fra de helt små rækker til U19DM. Den seneste sæson er hendes forventninger til spilletid ikke blevet mødt og det var derfor en kærkommen mulighed for Zoëga at prøvetræne i Varde IF, hvilket førte til hendes beslutning om klubskifte. 

  • Jeg glæder mig til at blive udfordret spillemæssigt og trænet på en ny måde og af nye trænere der har en anden træningsstil der vil kunne give mig mere bredde i mit spil. Fra dag ét har jeg følt mig meget velkommen og jeg er blevet mødt af smil og godt humør. Derudover har jeg oplevet målmandstræning med kvalitet og i det hele taget meget engagerede trænere. Jeg vil gøre mit til at bidrage med seriøsitet, vindermentalitet, gå på mod og vigtigst af alt godt humør. 

Da Varde IF efter denne efterårssæson har skulle sige farvel til deres keeper gennem mange år, Sidse Tryk Christiansen, har de i noget tid haft antennerne ude efter en mulig erstatning. 

Vardes cheftræner for 1. division, Kim Jensen, er også glad for skiftet. 

  • Vi er meget glade for at Zoëga har kunne se potentialet i Varde IF og vi glæder os til at arbejde med hende. Hun kan helt sikkert bidrage med seriøsitet og vindermentalitet til både træning og kamp. Vi forventer os meget af hende trods hendes unge alder. 

Varde IFs 1. division starter træningen op den 22. januar, hvor der både er planlagt træningskampe og træningslejr inden turneringen starter den 6. april. 

Luk