Menu

Så ruller bolden

image
14. maj 2020 kl. 22:01

Varde IF åbner for muligheden for at afvikle træning fra mandag d. 18. maj 2020

Klubbens bestyrelse har brugt indeværende uge på at få styr på myndighedernes anbefalinger og DBU´s Corona-regler i forbindelse med opstart af fodbolden. Vi er derfor glade for at trænere og øvrige ledere har budt ind med deres planer for afvikling af træningen i den kommende tid. Klubbens bestyrelse gennemgår planerne for alle årgange på søndag, og efter godkendelse af disse, kan træningen for de enkelte årgange iværksættes med start mandag i næste uge.

Der er ingen tvivl om at der vil møde spillerne en anden slags træning, end man har været vant til, og har kendt inden Danmark lukkede ned. Vi er dog sikre på at vores trænere har sørget for en spændende og anderledes omgang træning, når spillerne møder ind.

Varde Fritidscenter vil også opleves anderledes når træningen starter op. Fritidscenteret er lukket for besøgende, dette gælder også for Varde IF´s spillere og forældre. Det er kun klubbens trænere der har adgang til boldrummene.

Der er ingen adgang for forældre på banerne i klubbens træningstider. Vi giver dog forældre til de yngste, mulighed for at aflevere deres spiller ved banen, hvorefter de forlader området. 

I den sidste uges tid er der kommet en del ændringer i DBU´s Corona-regler, og det vil der højst sandsynlig også komme i perioden frem til sommerpausen. Disse ændringer vil først blive taget i brug af trænerne, når klubbens bestyrelse har godkendt dem, så der kan godt være lidt responstid.

Der trænes for nuværende i grupper af 9 spillere og 1 træner. Træneren giver hver enkelt spiller besked forud for træningen, hvilken gruppe man tilhører og på hvilken bane dagens træning foregår. Dette gøres enten via Facebook eller DBU App. Det betyder at der ikke er nogen spillere der "bare dukker op" til træning uden forudgående aftale, disse vil blive sendt hjem, det samme gælder for spillere som ikke kan/eller vil overholde de anbefalinger og regler som myndighederne, DBU og klubben har godkendt for fodbolden.

DBU Jylland har aflyst alle forårsturneringerne. Så længe der er et forsamlingsforbud på 10 personer, vil der ikke være mulighed for kampe.

Vi opfordrer jer til at følge med på holdenes Facebook, samt DBU LINK

Vi glæder os til at se jer alle, dog med lidt afstand.

Varde IF bestyrelse