Menu

Sundhed og Behandling

Sundhedsafdelingen Varde IF Kvinder/Piger

Denne ordning er en del af Licens aftalen med DBU og er derfor primært for elite spillere, men kan også anvendes af andre. Førsteprioritet har truppen 3F Liga og U18 DM og øvrige talentspillere der er inde omkring DBU.

Varde IF pige/kvinde afdeling, har et samarbejde med Varde Fysioterapi hvor 3F, u18DM og udvalgte spillere kan komme og få behandling.

  • Aftalen er, at spillere fra 3F og u18DM via deres trænere kan kontakte Martin Damgaard omkring problemet, hvor han så i dialog med Varde Fysioterapi finde den rette behandler.
  • Her få man en undersøgelse, og besked om det videre forløb, enten behandling eller genoptræning m.m.
  • Det er vigtigt at bestille tid så hurtigt som muligt efter en skade, f.eks. hvis skaden sker i weekenden, så møde op i ovenstående tid, eller bestil tid mandag morgen, så er der stor sandsynlighed for at man kommer for mandag eller tirsdag, i tidsrummet 8.00 – 9.00, der er reserveret plads til akut behandling i dette tidsrum.
  • Det skal være følgende personer der henviser til dette: Peter Hansen, Allan Drost, Martin Damgaard, Jesper Callesen, Henrik Vermehren.
  • Henvisning fra egen læge eller kan/skal foretages hvis der er tale om længere varende behandlinger, eller genoptræning