Sponsorer – oplevelser og reklameværdi

Varde IF er ekspert i gode fodboldoplevelser for små og store – for børn, unge og seniorer.

Varde IF tæller 700 medlemmer og 150 trænere, holdledere, forældre og andre frivillige. Uagtet den frivillige indsats er af stor værdi, så er der mulighed for at støtte klubbens fortsatte arbejde med såvel breddefodbold og elitefodbold. Især er der med oprykningen til 3F ligaen for den nye 2016/2017 sæson brug for både lokal og national velvilje til at støtte op omkring kvinderne, der altså har sikret sig oprykning til landets bedste fodboldrække.

Det er Lars Bo Jensen, der er sponsoransvarlig. Lars kan kontaktes på tlf.: 22 10 82 34 og e-mail: lbjensen66@gmail.com. Du kan også kontakte træneren eller sportsudvalget, som anført nedenfor.

Mulighederne for sponsorater er rigtig mange. Her redegør vi for de mest almindelige og vi har meget mere at tilbyde dig som sponsor. Vi er altid klar til en drøftelse, når vi præsenteres for nye måder at støtte sporten på.

Støtte et enkelt hold med spilledragt, ture og lignende:

Du tager kontakt til holdtræneren eller direkte til kasserer Lars Æbelø-Nielsen på kasserervif@gmail.com, der sender en faktura til dig/dit firma og sørger for, at pengene tilgår holdet. Alt støtte, der er øremærket til udgifter til holdets fodboldvirke, som tøj, transport mm., går ubeskåret til holdet. Ved kontante bidrag går 50% til holdet og 50% til fællesskabet/klubben. Der er mulighed for reklametryk på ærmer og ryg.

Støtte til et af de tre sportsudvalg (børn, unge og senior):

Du tager kontakt til sportsudvalget eller direkte til kasserer Lars Æbelø-Nielsen på kasserervif@gmail.com, der sender en faktura til dig/dit firma og sørger for, at pengene tilgår sportsudvalget. Alt støtte, der er øremærket til udgifter til sportsudvalgets fodboldvirke, som tøj, transport mm., går ubeskåret til sportsudvalget. Ved kontante bidrag går 50% til holdet og 50% til fællesskabet/klubben. Alt efter beløbets størrelse er der mulighed for reklametryk på ærmer og/eller ryg på et eller flere hold.

Støtte til klubben:

Der tages kontakt til kasserer Lars Æbelø-Nielsen på kasserervif@gmail.com, der sender en faktura på støttebeløbet til dig/dit firma. Beløbet tilgår klubben i sin helhed.  Alt efter beløbets størrelse er der mulighed for reklametryk på ærmer og/eller ryg på et eller flere hold.

Reklame på hjemmesiden:

Det gælder for alle bidrag over 10.000 kroner, at der er mulighed for reklamespot på foreningens hjemmeside.

Vi har brug for din støtte til gode fodboldoplevelser – og vi håber også, at vi kan være med til at profilere din virksomhed.

Store klø til serie 2 herrer og serie 3 herrer

Det var en skidt dag på kontoret for Vardes serie 2 herrer og serie 3 herrer. Begge mandskaber tabte nemlig stort tirsdag aften.

Vigtig tirsdag for serie 2 herrer og serie 3 herrer

Der står vigtige point på spil for Varde IF's serie 2 herrer og serie 3 herrer, når begge mandskaber løber på banen tirsdag.

Serie 2 herrer fortsætter sejrsstime

Serie 2 herrer besejrede Blåbjerg på Varde Fritidscenter.
 
Varde Idrætsforening - Lerpøtvej 55 - 6800 Varde