I Varde IF er vi rigtig mange, der giver en hånd til de utallige fodboldoplevelser - der uanset om det er i bestyrelsen, i sportsudvalgene, på fodboldbanen, til arrangementer eller andet.

Og der er også brug for dig! ;-)

Her på siden kan du se de aktuelle muligheder for at være en aktiv del i VORES klub. De er delt op i opgaver og arrangementer under sportudvalgene og bestyrelsen. For hver opgave er anført opgavebetegnelse, beskrivelse af opgaven, skønnet tidsforbrug, antal personer der er brug for og kontaktperson. Lige nu kan du vælge at hjælpe med følgende opgaver/arrangementer:

 

  • Varde IF søger en "Sponsoransvarlig" læs om opgaven her
  • Formand søges til Sportsudvalg ungdom. Læs mere her
  • Sportsudvalgsansvarlig søges til drengene fra U12 - U19 læs mere her
  • Der søges en hjælpetræner til U17 drenge. Læs mere her
  • Der søges en holdleder til U17 drenge. Læs mere her

 

 

 

Hent skabelon til opslag på frivillighedsbørsen her

VI(F) gjorde det s..

Vardes Kval trup, skrev i lørdags historie. Foran 200 tilskuer på langsiden, satte Vardes bedste damer trumf på, da de sikkert spillede sig i DBUs kvinde pokalfinale, og sendte Sundby retur til hovedstaden, med et nederlag på 5 - 1.

Varde sikkert videre i landspokalturneringen

Vardes bedste fodboldkvinder, der spiller i kvalifikationsrækken, er i semifinalen i landspokalturneringen. Det blev en kendsgerning, da mandskabet fra Varde på udebane sikkert besejrede Raklev fra Kvindeserien Øst med cifrene 0-4.

Varde åbner foråret med pokalkamp

Kvalifikationsligaen starter 1. april, men allerede på lørdag åbner Varde foråret med en pokalkamp ude mod sjællandske Raklev GI. Det gælder en plads i semifinalen, og Varde går stenhårdt efter at spille sig videre.
 
Varde Idrætsforening - Lerpøtvej 55 - 6800 Varde