Varde Idrætsforening er en af Jyllands største fodboldklubber. Afdelingen er rent organisatorisk samlet under en fælles bestyrelse, men opdelt afdelingsvis i tre sportsudvalg:

•Børn
•Ungdom
•Senior

Fodbolden afvikler deres kampe 2 steder i Varde, nemlig på Varde fritidscenter samt på Lykkesgaardsskolen.

Læs meget mere om de enkelte afdelinger her på hjemmesiden, hvor du selvfølgelig kan finde kontaktpersoner, hvis du ønsker at spille fodbold i Varde IF.

VI(F) gjorde det s..

Vardes Kval trup, skrev i lørdags historie. Foran 200 tilskuer på langsiden, satte Vardes bedste damer trumf på, da de sikkert spillede sig i DBUs kvinde pokalfinale, og sendte Sundby retur til hovedstaden, med et nederlag på 5 - 1.

Varde sikkert videre i landspokalturneringen

Vardes bedste fodboldkvinder, der spiller i kvalifikationsrækken, er i semifinalen i landspokalturneringen. Det blev en kendsgerning, da mandskabet fra Varde på udebane sikkert besejrede Raklev fra Kvindeserien Øst med cifrene 0-4.

Varde åbner foråret med pokalkamp

Kvalifikationsligaen starter 1. april, men allerede på lørdag åbner Varde foråret med en pokalkamp ude mod sjællandske Raklev GI. Det gælder en plads i semifinalen, og Varde går stenhårdt efter at spille sig videre.
 
Varde Idrætsforening - Lerpøtvej 55 - 6800 Varde