Velkommen til Varde IF`s børneafdeling

I menupunkterne til venstre for at finde forskellige oplysninger omkring børnefodbolden i Varde.

Vi søger i øjeblikket trænere til vores U6 hold på fritidscentret. Er det noget for dig så tag venligst kontakt til sportsudvalget. Kontakt oplysninger findes under sportsudvalg til venstre

 

Træningstider 2017-2018

Træningstider

 

Kampprogrammer

Alle børnehold fra U6 til U12 tilmeldes DBU's turnering.

Link: Kampprogram oversigt for alle hold i Varde IF

 

Kontingent 2017-2018

Fodboldsæsonen udendørs går fra august til juni. I udendørs kontingentet er inkluderet et "kontingent-depositum" på 300 kr, som man kan få refunderet ved at hjælpe som frivillig ved et af Varde IF's indtægtsskabende arrangementer eller ved at være træner, holdleder, medlem af sportsudvalg/bestyrelse, m.v.
Læs mere på Frivillig i VIF

Indendørs fodbold og Vintertræning udendørs (kunstgræsbane) sæson går fra oktober til marts. Der betales separate kontingenter, men ikke noget "kontingent-depositum". 

Kontingent for både udendørs, indendørs og vintertræning på kunstgræsbanen betales her på hjemmesiden. Find dankortet frem og klik ind på forsiden af vardeif.dk eller følg dette link: Kontingentbetaling.

Nye spillere er selvfølgelig altid meget velkomne i Varde IF. Man kan prøve at træne med 3 gange gratis. Derefter skal der betales kontingent.

 

Tilbud på Hummel klubtøj

Hos Intersport i Varde kan du købe Varde IF's klubtøj fra Hummel til fordelagtige priser. Se tilbud her: Varde IF klubtøj.

 

 

Yderligere info om Varde IF's børneafdeling

Se vores Velkomstfolder

 
Varde Idrætsforening - Lerpøtvej 55 - 6800 Varde