VI(F) gjorde det s..

27-03-2017 af Kurt Jeppesen

Vardes Kval trup, skrev i lørdags historie.

Foran 200 tilskuer på langsiden, satte Vardes bedste damer trumf på, da de sikkert spillede sig i DBUs kvinde pokalfinale, og sendte Sundby retur til hovedstaden, med et nederlag på 5 - 1.

Denne rejse startede d. 6 september sidste efterår, da holdet kom ind i 6. runde i turneringen, og mødte Skovbakken fra smilets by, Aarhus. Smilet stivnede dog på hjemmeholdet, da Varde kæmpede og fightede sig til en 0 - 1 sejr. Næste modstander var Raklev fra Kalumborg, som til daglig spiller i Kvindeserie Øst.

Samtidig havde DBU trukken lod om de indbyrdes kampe i semifinalerne, og her viste det sig, at Varde først ville kunne møde de 2 tophold i 3F ligaen, Fortuna Hjørring og Brøndby i en eventuel finale, hermed var vejen til finalen banet, nu skulle spillerne bare leverer.

Udekampen mod Raklev, blev også den første kamp i foråret, og her var der ingen dikkedare. spillerne fra Vestkysten vandt uden problemer med 0 - 4.

Den første semifinale blev spillet d. 18. marts i Sundby, ikke den pæneste gang fodbold. Sundby kom foran i første halvleg, Varde udlignede kort ind i anden, og kom rigtig godt med i kampen. Hjemmeholdet fik et lille overtag i kampens sidste kvarter, og havde et par muligheder, gæsterne var dog tæt på at tage sejren i overtiden, men den gode mulighed blev misbrugt.

Forløsningen kom så i lørdags, da Varde diskede op med den bedste gang kontra fodbold, der længe er set. Bedst som Sundby følte at de var ved at få overtaget, så skruede Vardes hurtige frontløbere bissen på, og ved pausen stod der 3 - 0. Efter 20 minutters spil i anden halvleg havde måltavlen skiftet yderligere 2 gange i Vardes favør. Sundby fik reduceret til 5 - 1, med små 15 minutter igen. Det gav dog ingen skår i glæden, da dommeren fløjtede kampen af. Vardes målscore: Solveig Andersen hattrick - Michelle Jørgensen - Jane Jeppesen.

Et mega stort tillykke til alle i og omkring holdet, ligeledes en stor tak til de der sørgede for alt det praktiske, afspærring, video, de varme pølser og kaffe.

Åben træning i Varde IF - PIGE/KVINDER

Vil du prøve dig selv og dine ambitioner af og være med til at spille fodbold på højeste niveau for elitepiger?

U16 Piger Årets pokal mestre

Onsdag 31/5 kl. 19:00 fløjtede dommeren kampen igang på Bjergets anlæg i Kjellerup.
 
Varde Idrætsforening - Lerpøtvej 55 - 6800 Varde