Varde IF Støtteforening arrangerer spinningsaften onsdag d. 01.03.

11-02-2017 af Kurt Jeppesen

Varde IF Støtteforening arrangerer spinningsaften onsdag d. 01.03.                            

Som nævnt ved opstartsmødet 28.01 afholder Støtteforeningen et spinnings arrangement i foyeren på IFV d. 01.03 kl. 1800-1900 med efterfølgende foredrag af Camilla Pedersen, verdensmester i triatlon kl. 1930.

Formålet for Støtteforeningen er af rejse penge til fortrinsvis pige/kvinde afdelingen gennem firmasponsorer, og det er samtidig ment som en mulighed for U13 - senior årgangene til selv at gøre en indsats for at skaffe penge til holdene. Det sker ved at spillere og trænere på årgangene selv opsøger sponsorer til deres cykel. Desto flere sponsorer, i finder, desto større beløb tilfalder der holdene. Hver årgang får tildelt en spinningscykel. En sponsor kan være familien, pigernes eller forældrenes arbejdspladser, bekendte, firmaer osv.

Når i har fundet en eller flere sponsorer, melder i hver især navn og beløb ind til:

U13/14: Monika Madsen, mobil 30263299, mail perogmonika@gmail.com

U16: Henrik Vermehren, mobil 29258839, mail vermehren@post.tele.dk

U18: Lars Bo Jensen, mobil 22108234, mail lbjensen66@gmail.com

Senior: Jesper Callesen, mobil 26271207, mail jcallesen1207@youmail.dk

Alle spillere/trænere i klubben er hermed inviteret gratis til foredraget, og vi vil gerne opfordre forældre og andre interesserede til at deltage i foredraget. Temaet for Camillas foredrag er ”Winners never quit – quitters never win”, og det skulle efter sigende være et rigtigt godt og interessant foredrag. Der er en entré på kr. 50,- pr. ikke spiller/træner, og entréen tilfalder ligeledes klubben. Så dette er også en god måde at støtte klubben på.

 

Vi håber på jeres hjælp til selvhjælp.

Med venlig hilsen

Støtteforeningen

  

VI(F) gjorde det s..

Vardes Kval trup, skrev i lørdags historie. Foran 200 tilskuer på langsiden, satte Vardes bedste damer trumf på, da de sikkert spillede sig i DBUs kvinde pokalfinale, og sendte Sundby retur til hovedstaden, med et nederlag på 5 - 1.

Varde sikkert videre i landspokalturneringen

Vardes bedste fodboldkvinder, der spiller i kvalifikationsrækken, er i semifinalen i landspokalturneringen. Det blev en kendsgerning, da mandskabet fra Varde på udebane sikkert besejrede Raklev fra Kvindeserien Øst med cifrene 0-4.

Varde åbner foråret med pokalkamp

Kvalifikationsligaen starter 1. april, men allerede på lørdag åbner Varde foråret med en pokalkamp ude mod sjællandske Raklev GI. Det gælder en plads i semifinalen, og Varde går stenhårdt efter at spille sig videre.
 
Varde Idrætsforening - Lerpøtvej 55 - 6800 Varde