U17 Drenge bliver i 2 division

14-11-2016 af Klaus "mini" Hansen
Fodbold: U17 Drenge 2. division: Kolding -Varde IF: 3-1 (0-1) Allerede inden kampen imod Kolding Boldklub var det en realitet, at Varde IF's U17 Drenge også spiller i 2. division, når turneringen går i gang efter vinterpausen. Dermed kunne vardenserne gå på banen og spille frit. Gæsterne bragte sig da også foran 0-1 i det 10. minut ved Emil Damgaard efter flot forarbejde af Jonas Bertelsen. Kort før pausen fik en Varde-spiller et gult kort og dermed en ti minutters udvisning, og det blev dyrt. Kort inde i anden halvleg og inden den udviste Varde-spiller kom på banen igen, udlignede hjemmeholdet nemlig til 1-1. Derefter pressede Kolding Boldklub på, og to gange inden slutfløjtet lykkedes det for hjemmeholdet at sende bolden i nettet, så slutresultatet blev 3-1 til Kolding. I slutfasen filk Varde-spilleren, der fik gult kort inden pausen i øvrigt, et nyt gult kort og dermed rødt kort. - Et træls nederlag, men vi kan altså glæde os over, at vi alligevel bliver i 2 division. Flere af vores spillere går efter at komme på klubbens førstehold, når de bliver seniorspillere, så det er vigtigt, at de igen kan spille ungdomsfodbold på det her niveau, siger Jesper Simonsen fra Varde IF.

Herrer senior er stolte

Varde IF herrer seniorafdelingen gør det rigtig godt i øjeblikket. Læs mere om, hvad Finn Thøgersen, fra afdelingen, skriver:

Træner søges til ITL

Varde IF søger ambitiøs og engageret træner til Idrætstalentlinjen for drenge. Bliv en del af vores idrætstalentlinje, sammen med andre dygtige trænere og en masse talentfulde drenge og piger der har lyst til træne og udvikle sig. Årgangene er fra 7-10 kl.

Klubtøj

Så er der mulighed for at købe den nye klubtøjs kollektion til gode klubpriser.
 
Varde Idrætsforening - Lerpøtvej 55 - 6800 Varde