U10 drenge vinder Guld til Vildbjerg Cup 2013

18-08-2013 af Lise Bjerning Terp

For første gang deltog drengene fra Varde IF U10 i Vildbjerg Cup og det blev en kæmpe oplevelse for drengene, samt forældre.

Drengene tog af sted til Vildbjerg uden udskiftere, så Casper fra Sulsted-Vestbjerg i Nordjylland var frisk, og hjalp vores drenge til guldmedalje og en kæmpe pokal.
 
Drengene vandt gruppespillet med 7 point og en målscore på 13-7 og gik direkte videre til 8 dels finalen, som blev vundet 2-1 over FK Sydsjælland.

I kvartfinalen var der vestjysk lokalbrag mod Blåbjerg, som drengene fortjent vandt 2-1, efter en meget flot og intens fight.

I semifinalen ventede Farsø som søndag morgen blev sendt hjem med et 3-1 nederlag og så var drengene i finalen.
 
Finalen blev spillet mod Haslev og slutresultatet blev 1-1, så drengene skulle ud i en nervepirrende straffesparks konkurrence som Varde-holdet vandt med 6-5.
 
Drengene skal roses for deres ukuelige vinder mentalitet, da de i alle kampe var bagud, men alligevel med en utrolig fighter vilje og ”outstanding team spirit” kom tilbage og vandt hver kamp.
 
U10 holdet bestod af: Casper Nielsen (Sulsted-Vestbjerg), Mathias Voss, Jakob Granly Hansen, Rasmus Locht Lundkvist, Jakob Høj, Ebbe Jørgensen Stage, Oskar Harmsen og Mads Lund Pallesen. Trænere var Morten Harmsen og Morten Lundkvist.

U10 drengene bliver til daglig trænet af Morten Lundkvist, Morten Harmsen og Iben Saxild.

Opstart børnefodbold efteråret 2017

Der er atter gang i spillerne. Der trænes på livet løs hele ugen. Find et hold du høre til på hjemmesiden og kom frisk. Du kan prøve det af 3 gange inden du beslutter dig for at betale kontingent. Vi ses på banen.

Klubtøj

Så er der mulighed for at købe den nye klubtøjs kollektion til gode klubpriser.

Download DBU's fodbold app

Med DBU’s Fodbold App kan du finde kampprogrammer, stillinger og resultater for ALLE danske fodboldrækker i hele landet, ligesom du kan læse nyheder og indberette kampresultater.
 
Varde Idrætsforening - Lerpøtvej 55 - 6800 Varde