Aktuelle aktiviteter

26/09 - Generalforsamling


Store klø til serie 2 herrer og serie 3 herrer

29-08-2017 af Klaus "mini" Hansen
Der var ikke meget at glæde sig over for Varde IF's serie 2 herrer og serie 3 herrer, da de tirsdag aften var i ilden. Begge mandskaber tabte nemlig stort. Serie 2 herrer, der var uden pointtab, måtte på udebane se sig besejret med hele 4-0 af Oksbøl. Endnu værre gik det nyoprykkerne til serie 3, der på egen bane måtte se sig slået 2-8 af BK-06 Esbjerg. Serie 2 herrer skal på fredag klokken 18.30 på hjemmebanen Varde Fritidscenter møde FS Esbjerg, og der skulle der gerne tre point på tavlen, da Esbjerg-holdet ligger sidst i rækken med nul point. Serie 3 herrer, der har tre point efter fire spillede kampe, møder på udebane Esbjerg IF 92. En kamp der også gerne skulle vindes, da IF 92 har et point mindre end Varde i tabellen. Denne kamp fløjtes i gang klokken 15.30.

Store klø til serie 2 herrer og serie 3 herrer

Det var en skidt dag på kontoret for Vardes serie 2 herrer og serie 3 herrer. Begge mandskaber tabte nemlig stort tirsdag aften.

Vigtig tirsdag for serie 2 herrer og serie 3 herrer

Der står vigtige point på spil for Varde IF's serie 2 herrer og serie 3 herrer, når begge mandskaber løber på banen tirsdag.

Serie 2 herrer fortsætter sejrsstime

Serie 2 herrer besejrede Blåbjerg på Varde Fritidscenter.
 
Varde Idrætsforening - Lerpøtvej 55 - 6800 Varde