Aktuelle aktiviteter

26/09 - Generalforsamling


Stor ros fra DBU

16-05-2017 af Kurt Jeppesen

Varde IF har fået et stort skulderklap af DBU for afviklingen af Pokalfinalen St. Bededag. DBU vil gerne rette en stor tak til alle i Varde IF, lige fra bold- og indløbspiger til stemningen på Stadion, de er yderst tilfredse med måden dagen blev afviklet på.

Jeg vil også benytte lejligheden til at takke alle frivillige i og omkring klubben for det store stykke arbejde og de mange kræfter som der er blevet lagt i denne opgave, uden jer var dette ikke muligt. I har alle været med til at gøre fredag d. 12. maj 2017 til noget helt specielt, I har været med til at skrive klub historie.

En ekstra tak skal lyde til actionsgruppen, som har stået for planlægning og koordineringen af finalen. En speciel tak skal lyde til Lars Bo Jensen, som har haft ansvaret for hele afviklingen, dette er gjort med en fantastisk ildhu og engagement.

Der skal selvfølgelig også lyde en mega stor tak til hele Kval holdet, både spillere, trænere og ledere, som kæmpede heroisk i alle kampens minutter. Efter 10 minutter så det ud som om at det kunne blive en travl dag for personen der styrede måltavlen, men hjemmeholdet ville det anderledes, og holdt Brøndby fra yderligere scoring, endda med en stor mulighed for at reducere lige inden pausen, fantastisk.

I de sidste 45 minutter kom hjemmeholdet længere frem på banen, og havde et par store chancer for yderligere reducering, men desværre lykkedes det ikke at få bolden prikket ind. Gæsterne havde vel reelt 3 store muligheder, og den ene fik de omsat til endnu en scoring, 0 – 3 mod de måske kommende Danmarksmestre, slet ikke så ringe endda. Hjemmeholdet sled og slæbte og løb rigtig mange meter, jeg vil påstå rigtig mange kilometer, og i overtiden kom belønningen, Laura Bahl satte sidste fod på bolden, og sendte den i Brøndby netmaskerne, til total jubel af langt de fleste af de 1500 tilskuer som havde fundet vej til Stadion, perfekt.

En fremragende indsats af ”the underdogs”, nogle vil mene at sølvmedaljer vinder man ikke, men det må jeg sige at hjemmeholdet gjorde, de lagde sig ikke ned for overmagten, Brøndby fik ikke guldmedaljerne foræret, men måtte kæmpe for dem, og hjemmeholdet leverede en holdindsats som de kan være meget stolte af, der er ikke mange hold i Danmark der spiller 1 – 1 mod Brøndby i en halvleg.

Brøndby løb med guldmedaljerne, et stort tillykke med pokaltitlen. Et endnu større tillykke til Vardes Solveig Andersen, som blev kåret til Årets Pokalfighter.

Endnu engang tak til alle der gjorde denne dag til en fantastisk oplevelse, jeg var så heldig at opleve den på tætteste hold.

 

Kurt Nørregaard Jeppesen

Formand

Sportsudvalg Pige - Kvinder

Åben træning i Varde IF - PIGE/KVINDER

Vil du prøve dig selv og dine ambitioner af og være med til at spille fodbold på højeste niveau for elitepiger?

U16 Piger Årets pokal mestre

Onsdag 31/5 kl. 19:00 fløjtede dommeren kampen igang på Bjergets anlæg i Kjellerup.
 
Varde Idrætsforening - Lerpøtvej 55 - 6800 Varde