Invitation til informationsaften for nuværende og kommende elever på Idrætstalentlinjen den 27. februar 2017 kl. 19.00-20.30 i kantinen på Campus

01-02-2017 af Mogens Hedelund

Invitation til informationsaften for nuværende og kommende elever på Idrætstalentlinjen 2017/2018 d.

Vi, Varde Håndboldklub, Varde Badmintonklub, Varde IF Fodbold, Brorsonskolen, Lykkesgårdsskolen og Sct. Jacobi Skole vil gerne invitere alle interesserede til en informationsaften om Idrætstalentlinjen.

Programmet for aftenen er:

  •  Velkommen
  • Kim Lauridsen, koordinator for klubberne fortæller om projektet fra klubbernes side.
  • Henrik Christensen, koordinator for skolerne fortæller om projektet fra skolernes side. Forventninger og krav til eleverne.
  • Klubberne orienterer om deres linjer.
  • Tak for i aften i "klub-lokalerne"

 Hven er idrætstalentlinjen for?

 Idrætstalentlinjen henvender sig til elever, der vil fordybe sig og dygtiggøre sig i en sportsgren, hvor idrætsklubben har forpligtet sig til at deltage i sam­arbejdet med skolerne.

For elever på Brorsonskolen, Jacobiskolen, Lykkesgårdsskolen og 10iCampus betyder det, at de fortsætter i deres nuværende klasse og skole, og to gange om ugen modtager morgentræning sammen med talenter fra de andre skoler.

Hvis det praktisk kan lade sig gøre at deltage i morgentræningen for elever på andre skoler, så er de også velkomne til at deltage på en af de tre idræts­linjer.

 

Vi håber at se så mange som muligt denne aften.

Er der spørgsmål til arrangementet så skriv på henc@varde.dk eller ring på 21 17 32 08.

 

På vegne af klubber og skoler

Kim Lauridsen & Henrik Christensen

Stor ros fra DBU

Varde IF har fået et stort skulderklap af DBU ifm. afviklingen af Pokalfinalen 2017.

Så er det officielt: Årets pokalfinale i kvindefodbold mellem Varde IF og Brøndby IF skal spilles St. Bededag d. 12.05 kl. 1500 på Varde Fritidscenter.

Vi er meget stolte over, at DBU har vist os den store tillid, det er at tildele Varde IF ansvaret for at afvikle denne pokalfinale

Varde IF har får licens til U18 Pige DM-rækken

11 af 17 ansøgere opfylder de nødvendige sportslige og formelle krav og har fået licens til U18 Pige-DM rækken, mens de resterende får ekstra supervision den kommende sæson.
 
Varde Idrætsforening - Lerpøtvej 55 - 6800 Varde