Invitation til informationsaften for nuværende og kommende elever på Idrætstalentlinjen den 27. februar 2017 kl. 19.00-20.30 i kantinen på Campus

01-02-2017 af Mogens Hedelund

Invitation til informationsaften for nuværende og kommende elever på Idrætstalentlinjen 2017/2018 d.

Vi, Varde Håndboldklub, Varde Badmintonklub, Varde IF Fodbold, Brorsonskolen, Lykkesgårdsskolen og Sct. Jacobi Skole vil gerne invitere alle interesserede til en informationsaften om Idrætstalentlinjen.

Programmet for aftenen er:

  •  Velkommen
  • Kim Lauridsen, koordinator for klubberne fortæller om projektet fra klubbernes side.
  • Henrik Christensen, koordinator for skolerne fortæller om projektet fra skolernes side. Forventninger og krav til eleverne.
  • Klubberne orienterer om deres linjer.
  • Tak for i aften i "klub-lokalerne"

 Hven er idrætstalentlinjen for?

 Idrætstalentlinjen henvender sig til elever, der vil fordybe sig og dygtiggøre sig i en sportsgren, hvor idrætsklubben har forpligtet sig til at deltage i sam­arbejdet med skolerne.

For elever på Brorsonskolen, Jacobiskolen, Lykkesgårdsskolen og 10iCampus betyder det, at de fortsætter i deres nuværende klasse og skole, og to gange om ugen modtager morgentræning sammen med talenter fra de andre skoler.

Hvis det praktisk kan lade sig gøre at deltage i morgentræningen for elever på andre skoler, så er de også velkomne til at deltage på en af de tre idræts­linjer.

 

Vi håber at se så mange som muligt denne aften.

Er der spørgsmål til arrangementet så skriv på henc@varde.dk eller ring på 21 17 32 08.

 

På vegne af klubber og skoler

Kim Lauridsen & Henrik Christensen

VI(F) gjorde det s..

Vardes Kval trup, skrev i lørdags historie. Foran 200 tilskuer på langsiden, satte Vardes bedste damer trumf på, da de sikkert spillede sig i DBUs kvinde pokalfinale, og sendte Sundby retur til hovedstaden, med et nederlag på 5 - 1.

Varde sikkert videre i landspokalturneringen

Vardes bedste fodboldkvinder, der spiller i kvalifikationsrækken, er i semifinalen i landspokalturneringen. Det blev en kendsgerning, da mandskabet fra Varde på udebane sikkert besejrede Raklev fra Kvindeserien Øst med cifrene 0-4.

Varde åbner foråret med pokalkamp

Kvalifikationsligaen starter 1. april, men allerede på lørdag åbner Varde foråret med en pokalkamp ude mod sjællandske Raklev GI. Det gælder en plads i semifinalen, og Varde går stenhårdt efter at spille sig videre.
 
Varde Idrætsforening - Lerpøtvej 55 - 6800 Varde