Herrer senior er stolte

15-05-2017 af Klaus "mini" Hansen
Skrevet af Finn Thøgersen. Vi kan godt tillade os at være stolte i VIF senior afdeling. Vores 3 hold er alle med til at præge de rækker de spiller i, og i en tid hvor medlemstallene i mange klubber falder, ser vi en fremgang af medlemmer. Serie 2 holdet ligger på en flot 2. plads, med en mulighed for at drille Tjæreborg som pt. ligger nr. 1. Kampen mod King George som Varde vandt 3-0 er en af de bedste kampe jeg har set vores serie 2 hold spille. (og jeg har set mange :-) ) Serie 4 ligger på en flot 1. plads og spiller en vigtig topkamp på torsdag mod EFB. En blanding af rutine og vore unge spillere har betydet at vi ligger nr. 1 Stor tak til Michael Pedersen og Dejse for at tage jer af serie 4 holdet. Vores serie 5 hold klarer sig også fantastisk. 10 point har de skrabet til sig og det er en fornøjelse som dette hold har udviklet sig. Et enkelt opslag på gruppen så har de første 10-12 spillere meldt sig klar. Den hjælpsomhed der er fra "gamle" Varde drenge er en kæmpe gevinst for klubben. Ingen nævnt ingen glemt, men at man kan få et hold til at fungere hvor alderen på spillerne er fra 17 - 44 år er flot.

Herrer senior er stolte

Varde IF herrer seniorafdelingen gør det rigtig godt i øjeblikket. Læs mere om, hvad Finn Thøgersen, fra afdelingen, skriver:

Træner søges til ITL

Varde IF søger ambitiøs og engageret træner til Idrætstalentlinjen for drenge. Bliv en del af vores idrætstalentlinje, sammen med andre dygtige trænere og en masse talentfulde drenge og piger der har lyst til træne og udvikle sig. Årgangene er fra 7-10 kl.

Klubtøj

Så er der mulighed for at købe den nye klubtøjs kollektion til gode klubpriser.
 
Varde Idrætsforening - Lerpøtvej 55 - 6800 Varde